Career

JEMI GJITHNJE NE KERKIM TE NJEREZVE NGA FUSHA TE NDRYSHME TI BASHKOHEN SKUADRES TONE NE DRYMADES, ME HAPJE PRILL-MAJ 2020.
ORGANIZIMI I PUNES ESHTE I TILLE KU MUNDESIA PER PUNESIM MUND TI KRIJOHET EDHE DIKUJT QE NUK I PERKET FUSHES SE TURIZMIT.
HIDHINI NJE SY POZICIONEVE VAKANTE TE MOMENTIT, DHE EDHE NESE NUK GJENI DICKA QE JU PERSHTATET DERGOJENI CV-NE TUAJ SIDOQOFTE TEK EMAILI YNE.

[email protected]

Pozicionet e punës

Magazinier

Ekonomist

Financier

Recepsion

Shef Bari

Barmen

Kamarier Beach Bar

Shef Salle Restorant

2 Host Bar-Restorant

Shef Kuzhine

Ndihmes Kuzhinier

Pjatalares

Kasier Bari/Restoranti

Asistent Pasticier

Mirembajtes

Kamarier

Ndihmes kamarier restorant peshku

Supervizor i lavanderise & Pastrimit

Sanitare

×