Sailing and Yachting

Sailing and Yachting

Explore the coves and shores of the Balkan region, meet the deep blue of Ionian Sea, sail around of all its verdant coast , and enjoy the breathtaking area.

Create your own vacation schedule and visit the sunny place and  the beautiful coasts!

TIME TO RESERVE YOUR PLACE IN 2019

We collaborate with Yachting Saranda, is the first luxury and charter yacht company in Albania, which made the country the third one in Balkan to start this kind of tourism, based in the small touristic city of Saranda, 1h distance from Corfu.

Daily Trips

Jahti ditor Bora ka gjatesi 16 metra,gjeresi 5 metra, ka 2 kate, ne te parin eshte vendosur kafeneja, ne te dytin jane vendosur shazllonet e shumta. Kapaciteti per udhetim ditor apo sunset eshte 70 persona (qendrojne rehat 70 persona duke llogaritur dhe te ndenjurit shtrire neper shazllone),ndersa kapaciteti per party eshte 100 persona (mund te hiqen shazllonet). Ne jahtin ditor Bora sherben nje staf prej 4 personash. Jahti Bora mund te prenotohet per nje dite, nje sunset dhe nje nate party ose nje nate kamping ne jaht. Gjithashtu per dasma/evente, klipe apo videoklipe. Jashte sezonit, Jahti ditor Bora mund te prenotohet dhe per 1 ose disa ore.

Sportiv

Jahti sportiv Berry eshte i gjate 15 metra, gjeresi 2 metra. Ka stende kunder diellit te forte qe mund te vendoset e te zhvendoset sipas deshires. Ka 2 dhoma dhe 1 sallon, i pershtatshem dhe per femije (prsh per ti vene ne gjume apo per ti pergatitur nje ushqim ne kuzhinen e jahtit). Jahti sportiv Berry ka kapacitet per 6 persona me fjetje dhe kapacitet 15 persona pa fjetje. Jahti sportiv Berry mund te prenotohet per udhetime javore, ditore, dite-nate, sunset apo private night party (per nr te vogel personash) apo per nje eksperience fjetjeje nje nate ne jaht sportiv. Gjithashtu per video/ klipe. Ky jaht eshte i
disponueshem ne Shqiperi. Jahti sportiv Berry ka nen dispozicion skiperin (kapitenin).

Luxury Sportive

Jahti sportiv luksoz Elan ka 4 kabina dhe 1 sallon, tende portative kunder rrezeve te forta te diellit, arredimi i saj eshte me bashkekohor nga jahti tjeter sportiv, por jahti tjeter sportiv eshte me komod ne hapesiren e jashtme per udhetime ditore nderkohe qe jahti luksoz eshte me i pashem per klipe dhe me komod ne hapesiren e brendshme. Gjatesia e tij 15 metra e gjysme lejon nje kapacitet prej 18 personash ne udhetim ditor, nderkohe kapaciteti me fjetje eshte 8. Mund te prenotohet ne njejten menyre si jahti tjeter sportiv (full option). Ky jaht eshte i disponueshem ne Shqiperi, Greqi, Turqi, Kroaci dhe Mal i Zi. Per udhetime me pak se nje jave, vetem ne Shqiperi.